Welkom op onze Moerderij

Vakantiehuis⬩Vergaderbar⬩Scharrelvarkens

Omgeving

Attractiepark De Efteling ligt in de omgeving van De Moerderij op slechts 6 km afstand. 20 minuten fietsen en je kunt Pardoes een hand schudden of beleef de spannende rit van de nieuwste attractie van De Efteling: Baron 1898! www.efteling.com

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd! Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. Ga hier heerlijk struinen door het stuifzand, maak een fietstocht door uitgestrekte bossen. Rond deze Brabantse woestijn vind je volop horeca om je dorst te lessen! www.np-deloonseendrunenseduinen.nl

Op slechts 1km afstand van onze accommodatie bevind zich natuurgebied Landgoed Huis ter Heide. Een heerlijke plek om te genieten van alle rust en de natuur die de laatste decennia weer in ere hersteld is.
Kijk op https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/landgoed-huis-ter-heide

Pukkemuk – op 600m afstand van onze groepsaccommodatie ligt deze recreatieboerderij Pukkemuk,
met meer dan 5000m2 speelplezier, zowel binnen als buiten. www.pukkemuk.nl

Op 15 minuten lopen ligt restaurant met speeltuin De Zwammenberg. Even lekker uit eten of ontbijten??
Hier kan het allemaal! Kids lekker in de gloednieuwe speeltuin en voor de volwassenen een heerlijk drankje met borrelplank mét worstjes van De Moerderij ????

Pluktuin Ut Ouw Goed ligt schuin tegenover ons. Pluk hier vanaf €5,- je eigen prachtige bos bloemen of pluk en proef je van het heerlijk fruit. Een heerlijke plek om even rond te struinen.
Open van juni t/m september op vrijdag 13u-17u en zaterdag van 9u-16u.

Safaripark De Beekse Bergen (19km): Ervaar een safari te voet, met de boot, de bus en zelfs met je eigen auto in Safaripark Beekse Bergen. Laat je verrassen door ruim 1.250 dieren. Beleef Afrika gevaarlijk dichtbij in Hilvarenbeek. www.safaripark.nl

Voor het huren van een fiets werken wij samen met Recreatief Loon op Zand. Recreatief Loon op Zand fietsverhuur levert kwalitatief goede en vooral goed onderhouden fietsen waar je zonder problemen van kunt genieten. Voor een heerlijk ontspannen fietstocht door De Loonse en Drunense Duinen kan je bijvoorbeeld een toerfiets huren. Een grote afstand overbruggen met minder inspanning? Dan kan je een elektrische fiets huren. Voor een ludieke ervaring moet je eens een tandem huren. Als extra dienst verhuren we kinderzitjes, fietstassen en kan je zelfs een fietskar huren.
Voor alle informatie en mogelijkheden kijk je op www.recreatiefloonopzand.nl

Liggen de kids op bed, en wil je toch een leuke avondvulling? Laat je verrassen tijdens een bierproeverij samengesteld door echte bierspecialisten. De Biermannen van Opener (uit Dongen op 800m) richten de proeverij geheel in naar jullie wensen en thema, waarbij ze biertypen, landen, smaken, ingrediënten en brouwprocessen verder kunnen uitdiepen in een leuke proefsessie. De doorlooptijd en kosten van een proeverij zijn vooral afhankelijk van het aantal te proeven bieren en kunnen zij uit ervaring goed inpassen binnen jullie wensen en zal bij aankomst in de accommodatie voor jullie klaar staan, zodat jullie kunnen proeven wanneer jullie willen.
Meer informatie www.opener.nl