Welkom op onze Moerderij

Vakantiehuis⬩Vergaderbar⬩Scharrelvarkens

Scharrelvarkens

logo moederij

Bij ons op De Moerderij lopen onze knappe scharrelvarkens en sierlijke scharrelkippen het hele jaar door lekker buiten! Ze krijgen bij ons zo veel mogelijk kansen om hun eigen natuurlijke leven te leiden. De varkens lekker rennend en wroetend, en de kippen krabbend en pikkend in het gras. Het is een prachtig gezicht! Naast het gebruikelijke voer, krijgen ze granen en gras te eten. En de varkens krijgen nog snoeiafval en groenten (wat het seizoen te bieden heeft). Het ras, de voeding maar vooral de vele lichaamsbeweging zorgt ervoor dat de varkens en de kippen gezamenlijk groeien en daar ook de tijd voor krijgen. Dit alles zorgt voor een heerlijk mals en lekker stukje vlees!

Pig up point

In ons winkeltje hebben we elke 2 à 3 weken vers varkensvlees, verder altijd een voorraad in de vriezer (ook voor de BBQ!). Naast het heerlijke vlees hebben we ook altijd lekkere huisgemaakte droge Moerderijworstjes, gerookte droge worstjes, plaathammm, ontbijtspek en heerlijke spekreepjes.

Naast varkensvlees verkopen we ook lamsvlees van de Galgenhoeve, rundvlees van d'n Heerd en kippenvlees van het Bourgondisch Scharrelhoen. Dit wordt altijd uit de vriezer aangeboden.

Daarnaast hebben we een aantal (H)eerlijke streekproducten uit de nabije omgeving zoals Abdijkaas van De Driehoek te Oosterhout, Buffelyoghurt, -mozzeralla, -feta en ijs van D’n Buff uit Boxtel en roomboter van de Ambachtshoeveuit Raamsdonk. Ook hebben we echte vrije uitloop-eieren te koop van eigen scharrelkip !

Elke zaterdagmorgen kun je lekker komen snuffelen van 9.00u-13.00u. Daarnaast ben je op afspraak altijd welkom! Tevens is er dan de gelegenheid om bij de varkens te kijken.

In de weken dat we vers vlees hebben, is ons winkeltje ook geopend op vrijdagmiddag van 13.00u-16.00u.

Assortiment
Durpke
Nieuws