Welkom op onze Moerderij

Vakantiehuis⬩Vergaderbar⬩Scharrelvarkens

Vergaderen / Teambuilding

Naast de groepsaccommodatie hebben we ook een kleine vergaderruimte. De vergaderbar is een warme ruimte in het staldeel van onze monumentale woonboerderij. Het is begonnen als bar voor privégebruik, maar inmiddels geheel ingericht als vergaderzaal met flip-over, geluidsinstallatie en smartTV waar elke laptop aan gekoppeld kan worden.
Er is ruimte voor 10 – 15 personen.

De Vergaderbar

Naast de groepsaccommodatie hebben we ook een kleine vergaderruimte. De vergaderbar is een warme ruimte in het staldeel van onze monumentale woonboerderij. Het is begonnen als bar voor privégebruik, maar inmiddels geheel ingericht als vergaderzaal met flip-over, geluidsinstallatie en smartTV waar elke laptop aan gekoppeld kan worden. Er is ruimte voor 10 – 15 personen.

Momenteel wordt er gewerkt aan een gezellig buitenterras waar in kleinere groepen kan worden gebrainstormd of waar gezellig na geborreld kan worden onder het genot van heerlijke hapjes en/of BBQ.

De vergaderbar met bijbehorend terras is exclusief voor jullie. Er kan per 4 uur worden gereserveerd (4, 8, 12 uur). Er is ook een mogelijkheid om te blijven overnachten in onze groepsaccommodatie.

De Groepsaccommodatie
Prijzen
Activiteiten
Patrick-en-lieke-2

Als gastheer en gastvrouw willen we graag met jullie meedenken om er voor iedereen een heerlijk verblijf/ vergadering van te maken. Heb je zelf ideeën of wensen? Laat het weten en we kijken wat er mogelijk is!
Wij kijken uit naar jullie verblijf bij ons op De Moerderij!

Patrick & Lieke