Welkom op onze Moerderij

Vakantiehuis⬩Vergaderbar⬩Scharrelvarkens

Vakantiehuis

Sinds 2016 verhuren we een gezellige groepsaccommodatie voor 8-24 personen. Hier kun je met heel je familie of samen met vrienden genieten van de ruimte en rust met op de achtergrond mekkerende schaapjes en geitjes, kakelende kippetjes en de knorrende varkens van onze kleinschalige scharrelvarkenshouderij. Ook is het een ideaal vakantiehuis voor een teamuitje of een huislijke vergadering. En zijn zorggroepen ook van harte welkom.

Accommodatie

Er zijn 8 slaapkamers in onze accommodatie. In 6 slaapkamers (1 t/m 6) staan 2 1-persoonsbedden en een stapelbed. In 2 kamers (7 en 8) staan 2 1-persoonsbedden.

Ook is het op elke kamer mogelijk om een campingbedje bij te plaatsen. Daarnaast kan er een (extra) caravan, camper of tent op het parkeerplaats of speelveld erbij geplaatst worden. Hier is voor 2 caravans stroom aanwezig.

Verder hebben we 4 badkamers. Twee van de badkamers zijn geschikt voor mindervaliden. De andere 2 beschikken over een luxe regenvaldouche. Alle badkamers hebben een thermosstaat mengkraan en vloerverwarming.

De keuken is volledig ingericht: vaatwasser met snelprogramma, oven, magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesladen en een extra koelkast. Verder nog een snelfilterkoffiezetapparaat en waterkoker. De keuken is lekker ruim opgezet en voorzien van klein barretje.

De gezellige grote zithoek heeft een Smart TV. In de accommodatie is WiFi aanwezig. Gebruik hiervan is gratis!

Kleine kinderen zijn bij ons ook zeer welkom. We hebben een gezellige speelhoek voor de kleintjes, er is een babybadje aanwezig en we hebben kinderstoelen. Samen met al de loop- en traptrekkertjes en -fietsjes voor buiten maakt dat onze accommodatie zeer kindvriendelijk!

Buiten hebben we een heerlijk terras met overkapping. Een groot speelveld met schommels, speelhuisje en tafeltennistafel. Rondom het speelveld lopen de schaapjes, geitjes en kippetjes.

En wilt u een avondje lekker buiten blijven? Er is ook een gezellige haard aanwezig! Echter na 22u is muziek buiten niet meer toegestaan. Gedraag jezelf als gast, en bezorg onze buurtjes geen overlast.

LET OP: Gourmetten en frituren is niet toegestaan in de accommodatie. Daarnaast zijn honden ook niet toegestaan.

Download hier de plattegrond

Mindervaliden
Aanvullende opties
Prijstlijst
Aankomst- en vertrektijden
Patrick-en-lieke-2

Als gastheer en gastvrouw willen we graag met jullie meedenken om er voor iedereen een heerlijk verblijf/ vergadering van te maken. Heb je zelf ideeën of wensen? Laat het weten en we kijken wat er mogelijk is!
Wij kijken uit naar jullie verblijf bij ons op De Moerderij!

Patrick & Lieke